Reünie 125 jaar OBS CantecleerExtra aanvulling op de informatie hieronder: Omdat we niemand willen vergeten, werken wij niet met een genodigden-lijst. 

Ter gelegenheid van het 125 jarig jubileum van OBS Cantecleer anno 2019, houdt de school een reünie op het zwembadterrein, Dorpsstraat 43 te Kloosterhaar.
Kleuterschool Het Bijenkorfje hoort bij de onderwijsgeschiedenis van Kloosterhaar. Ook oud-leerlingen en oud-personeelsleden van Het Bijenkorfje zijn van harte welkom en kunnen zich via onderstaande link aanmelden voor de reünie. 

De feestelijkheid zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 20 april 2019.  
Het is de bedoeling dat dit een onvergetelijke dag gaat worden voor (oud-)medewerkers en oud-leerlingen van OBS Cantecleer en kleuterschool Het Bijenkorfje.
Er is o.a. een fotograaf aanwezig om een schoolfoto te maken van “oude” klassen. Het zal een middag worden van elkaar ontmoeten en herinneringen ophalen. Noteer de datum alvast in de agenda en volg ons op facebook.
 
U kunt u nu aanmelden voor de reünie op zaterdagmiddag 20 april 2019. Klik hier om door te gaan naar het aanmeldformulier. 
De kosten voor dit evenement zijn € 10,00 per persoon (dit is inclusief een aantal consumpties). Gelieve contant en gepast, te voldoen op de dag zelf.  

Na verzending van het aanmeldformulier, ontvangt u een bevestigingsmail. Wilt u uw opgave annuleren, dan verzoeken wij u een mailtje te sturen naar reunie@cantecleerkloosterhaar.nl.

Minder mobiele mensen verzoeken wij hun eigen zorghulp mee te nemen.
De ingang van de aangegeven parkeergelegenheid achter het zwembadterrein is bij de kruising Schutstraat / Dorpsstraat.